Nieuws uit Limburg

zaterdag 20 oktober 2018

Dilsen-Stokkem: Renovatie van de Rijksweg (10 november 2016)

Maandag 14 november start het Agentschap Wegen en Verkeer met de renovatie van de Rijksweg (N78) tussen de Boslaan (N75) en de Europalaan (N771) in Dilsen-Stokkem. Tijdens deze werkzaamheden zal het agentschap ook een middenberm aanleggen binnen deze zone. Doordat deze berm oversteekbewegingen verhindert, zal de verkeersveiligheid op deze weg verhogen.

Vanaf maandag 14 november tot en met vrijdag 18 november zal de aannemer het wegdek vanaf de Boslaan richting Europalaan renoveren. Op maandag 21 november start hij vervolgens met de renovatie van de andere rijrichting en de aanleg van de middenberm. Deze werken zouden vrijdag 25 november klaar moeten zijn.

Het verkeer op de Rijksweg kan te allen tijde in beide richtingen over 1 rijstrook blijven rijden. De zijstraten tussen de Boslaan en de Europalaan worden telkens aan de zijde van de werkzaamheden afgesloten ter hoogte van de Rijksweg. Wie deze straten wil bereiken, kan dan een lokale omleiding volgen. Fietsers zullen gedurende de volledige duur van de werkzaamheden over de Rijksweg kunnen blijven rijden.

Bekijk alle artikels uit Dilsen-Stokkem