Nieuws uit Limburg Limburgnieuws.be

dinsdag 18 december 2018

Dilsen-Stokkem: Afterwork party in kasteelpark Dilsen (16 september 2016)

Van 21 tot 25 september vinden er in en rond het kasteelpark Ter Motten de Parkfeesten 2016 plaats. Iedereen is van harte welkom, op het programma staan leuke activiteiten voor jong en oud. Op woensdag is er de Roefeldag. Kinderen komen dan alles te weten over de onderneming die ze zelf kozen uit de Roefelfolder en ervaren hoe het is om hier te werken. De Roefeldag wordt vanaf 17u afgesloten in stijl met het festival Roefelrock.

Donderdag 22 september: After Work Party in de feesttent in het kasteelpark. Iedereen is bekend met de vele afterwork party’s die in Hasselt en omstreken worden georganiseerd. Samen met je collega’s en vrienden kan je vanaf 18u genieten van streetfood buffetten en aansluitend barst het feestje los met een optreden van DOMINO. Na dit optreden feesten we door op de beats van onze DJ tot 24u.

Inkomkaarten kunnen in voorverkoop worden gekocht in het stadhuis – afdeling WVC – aan 10 euro.

Vrijdag 23 september: de 1000 km van Dilsen-Stokkem, t.v.v. Kom Op Tegen Kanker. De bedoeling is dat iedere loper zich laat sponsoren voor de kilometers die hij zal lopen, de opbrengst gaat integraal naar de actie Kom op tegen kanker.

Zaterdag 24 september: Vuur in Cultuur - opener cultureel seizoen.

Zondag 25 september: Familiedag 'Far West' in kasteelpark Ter Motten. Iedereen wordt uitgenodigd om af te zakken naar het kasteelpark Ter Motten waar men terecht komt in een authentieke Far West sfeer. Doorheen de dag kunnen jong en oud zich amuseren op diverse attracties, voorstellingen en optredens. Het hoogtepunt van de dag is een mega rodeoshow van The Gipsy Horses Ranch met meer dan 20 paarden en echte cowboys en -girls die hun beste stunts laten zien.

Bekijk alle artikels uit Dilsen-Stokkem