zaterdag 22 september 2018

Diepenbeek: Goe Vur in Den Otto op 23 september in Diepenbeek (18 september 2017)

Johnny Jailbait en Pete da Bomber, de twee schreeuwlelijken van de populaire radioshow Goe Vur in Den Otto, zullen op zaterdag 23 september met gierende remmen halt houden in Diepenbeek, op de tweede editie van het Gaaze(b)rockfestival. Op minder dan twee jaar tijd is het radioprogramma van Studio Brussel onvoorstelbaar populair gewonnen. De twee slaan luisteraars om de oren met de strafste hardrock- punk- en Metal klassiekers uit de geschiedenis en kletsen die aan elkaar met hilarische commentaren.

Ook live groeit de populariteit van het ongeschoren duo aan een razend tempo. Met hun 100 procent platte kal metal zetten ze elke festivaltent in vuur en vlam. Soms bijna letterlijk want The Voalig Heads zijn uitgegroeid van een plaatselijke grap tot een show die tegelijk humoristisch maar professioneel in elkaar steekt.

Bekende melodieën van klassiekers als Twisted Sister, Rammstein en Metallica krijgen stuk voor stuk een nagelnieuwe, Diepenbeekse tekst met een vette knipoog. En voor wie het dialect niet machtig is, hangt er steevast een groot scherm om de tekst goed te kunnen volgen.

Gaaze(B)rock wordt om 18 uur geopend door de Blink 182-tributeband BO182 en afgesloten met een dik feestje door DJ Paske.

Festivaltent op de parking van Café Ganzebroek aan de Stationsstraat in Diepenbeek. Tickets kosten 6 euro.

Bekijk alle artikels uit Diepenbeek