info@limburgnieuws.be

zaterdag 6 juni 2020

Business: Paardencentrum Via Nova van start (4 juni 2019)

Paardencentrum Via Nova heeft enkele weken geleden haar eerste paarden over de vloer gekregen. Via Nova is meer dan een paardenkliniek waar naast orthopedie en chirurgie ook wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd wordt.

Het jonge en internationale team van Via Nova werkt hard in het belang van het welzijn van de paarden en is zeer gemotiveerd om de patiƫnten de best mogelijk zorg te bieden.

"Die opening is voor het najaar. Nu komt het erop aan dat wij in het belang van onze klanten en het welzijn van de paarden ons focussen op onze corebusiness en werken aan een solide kliniekstructuur met een optimale dienstverlening. In het najaar organiseren wij een blik achter de schermen zodat onze collega's, paardeneigenaars, bevoegde instanties en de pers zich een goed beeld kunnen vormen van wat wij exact doen."

Marc Suls en Jan Spaas hebben de afgelopen decennia veel ervaring opgedaan in de begeleiding van topsportpaarden en verrichten baanbrekend werk in het stamcelonderzoek. Deze ervaring en de ambitie om dit samen met een groep jonge mensen verder uit te werken heeft geleid tot de oprichting van Via Nova in Bree.

INFO
https://www.vianovaequine.com/


Bekijk alle artikels uit Business