Mail je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

zondag 22 september 2019

Business: Smithers-Oasis opent nieuwbouw na zware brand (16 mei 2019)

De wereldwijde en toonaangevende producent van de OASIS opent vrijdag 17 mei feestelijk de deuren van de nieuwbouw. Na een verwoestende brand, ruim 2 jaar geleden, zijn ze klaar voor een nieuwe start.

Een verwoestende brand legde het vorige gebouw in as. Het bedrijf vond in tussentijd onderdak in een aangrenzend huurpand op het Europark in Houthalen-Helchteren. Het nieuwe gebouw is op exacte dezelfde locatie gebouwd en zo is het bedrijf helemaal klaar om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen.

Smithers-Oasis is een toonaangevende producent en verhandelaar van steekschuim, steekschuim gerelateerde producten, kweekproducten voor de bloemenindustrie. Bloemisten, kwekers, groothandelaars, tuincentra, opleidingscentra voor de bloemsierkunst, retailers,... behoren tot het klantenbestand van Smithers-Oasis.

"Wij zijn enorm tevreden dat het gebouw klaar is. Het is onze ambitie om op een milieuverantwoorde en proactieve manier handel te drijven. En met de intrek in onze nieuwe kantoren en magazijn kunnen we ons nog beter ontplooien op dit vlak", zegt Chris Martens, Managing Director Smithers-Oasis Belgium N.V.


Bekijk alle artikels uit Business