www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

donderdag 20 juni 2019

Business: Wie is de knapste jonge ondernemer van Limburg? (10 december 2018)

Wint een zorginnovator, een IT-platformbouwer, een ecologische koeltechnieker of een innovatieve woningbouwer de Award Limburgse Jonge ondernemer? JCI Limburg heeft de 4 genomineerden voor de Award Limburgse Jonge Ondernemer 2019 bekend gemaakt tijdens het lanceringsevent bij Macobo Engineering in Tessenderlo. JCI Limburg zet 4 rasechte ondernemers op het podium die elk binnen hun sector excelleren en innoveren. De Award houdt dit jaar de ondernemers een spiegel voor.

Op 20 maart 2019 wordt tijdens een eindshow in ccHasselt de winnaar gekozen uit deze vier genomineerden:

Jochem Martens
Curaedis Group: diverse activiteiten in de zorgsector - http://www.curaedis.be

Jochem Martens is actief als vennoot-zaakvoerder van Curaedis Group, een holding die diverse activiteiten ontplooit op het gebied van thuiszorg en thuisverpleging . Die activiteiten vinden voornamelijk plaats in de provincies Limburg en Antwerpen en dat verspreid over vier vestigingen.


Maarten Onckelinx
VOS technics: industriële koeltechnische oplossingen - http://www.vos-technics.be

Als kind was Maarten Onckelinx al gefascineerd door techniek en de natuur. Na zijn studies elektromechanica startte hij als service technieker bij VOS technics. Maarten groeide door tot service en technical manager en nam in 2013 samen met zijn broer Kristof VOS technics van zijn ouders over. Onder impuls van de broers verruimde het 25-koppige team zijn focus van koelinstallaties voor het bewaren van appels en peren naar installaties met natuurlijke koudemiddelen voor uiteenlopende industrieën, gaande van brouwerijen en opslagdepots van warenhuisketens tot autotestbanen.


Filip Timmermans
Skillpod: modulaire houtbouwer voor woningen - http://www.skilpod.com

Filip Timmermans, Industrieel Ingenieur van opleiding, gehuwd met Sofie Verspreet en vader van 3 zonen, werkte gedurende enkele jaren als intrapreneur en entrepreneur in verschillende internationale organisaties. De drang naar het ondernemerschap zat er al van jonge leeftijd in. 5 jaar geleden zette hij samen met jurist Jan vrijs en een investeerder Raymond Cretskens de stap om een nieuw en ambitieus productiebedrijf op poten te zetten: Skilpod.
Skilpod is een modulaire houtbouwer die zich heeft gespecialiseerd in de productie van woningen voor 1 en 2 persoonshuishoudens. Dit doen zij in een semi geautomatiseerde fabrieksomgeving.


Dimitri Vandormael
Hyperlane: cloud-platform voor het ontwerp van websites - http://www.hyperlane.co

Dimitri Vandormael studeerde af als handelsingenieur en bracht de eerste 6 jaar van zijn carrière door in de bancaire sector. Begin 2016 trad hij toe tot Maecenas Group, een ICT-bedrijf. Dimitri is momenteel Co- Founder & CEO van Hyperlane. Hij is tevens een gepassioneerd triatleet en investeerder in Hiddit Nutrition, een e-commerce bedrijf dat voedingssupplementen produceert voor triatleten.

Bekijk alle artikels uit Business