www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

zondag 21 april 2019

Business: Het Poetsbureau voor bedrijven (14 september 2018)

Dienstenchequebedrijf Het Poetsbureau, dat vandaag ruim 7.000 huishoudhulpen tewerkstelt en 68 kantoren in heel Vlaanderen telt, breidt zijn activiteiten uit. Op 14 september start Het Poetsbureau for business — de businessunit die schoonmaakdiensten aan bedrijven aanbiedt — en onder de naam Work Wizards begint de groep met het rekruteren en selecteren van zowel arbeiders als bedienden.

"Onze persoonlijke bedrijfscultuur moet ook in onze nieuwe activiteiten het verschil maken, want de ambities zijn groot", vertellen zaakvoerders Jo Mellemans en Elly Huysmans.

Met de nieuwe businessunit creëert Het Poetsbureau kansen voor zowel bestaande als nieuwe poetshulpen. Die werken graag extra uren op momenten waarop dat voor particulieren niet mogelijk is, maar via de B2B-unit wordt het beroep heel wat flexibeler. "Onze mensen stellen zelf hun eigen uren samen door te kiezen tussen de verschillende businessunits of door ze te combineren. Dat vinden we belangrijk, want zo garanderen we een goede werk-privébalans."

Het Poetsbureau for business verzorgt de professionele schoonmaak van bedrijven op regelmatige of periodieke basis, zorgt voor ervaren ramenwassers en biedt extra diensten op maat aan, bv. bij een verhuis, verbouwing of een groot event.

Naast een B2B-segment lanceert de groep Het Poetsbureau ook uitzendfirma Work Wizards. In Beringen, hoofdzetel van Het Poetsbureau, ging intussen het eerste kantoor open en op heel korte termijn volgen ook vestigingen in Wetteren, Asse, Ninove, Dendermonde, Westerlo en Brasschaat. Work Wizards mikt op een 20-tal filialen en een totaalomzet van 5 miljoen euro in 2020. Momenteel is men op zoek naar 20 collega's die mee de opstart van een nieuw kantoor in eigen regio willen realiseren.Bekijk alle artikels uit Business