www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

vrijdag 22 maart 2019

Business: De nieuwe Limburg Vakantiegids (9 februari 2018)

De nieuwe Limburg Vakantiegids is een feit. En om dat te vieren trok het voltallige team van Toerisme Limburg er op uit om alle partners een exemplaar en een Limburgse vlaai te overhandigen.

Igor Philtjens, gedeputeerde van Toerisme en voorzitter van Toerisme Limburg vzw: "De Limburg Vakantiegids 2018 is opnieuw het resultaat van een intense samenwerking tussen Toerisme Limburg, alle Limburgse steden en gemeenten, en de Limburgse toeristische ondernemers. 188 publieke en private partners bundelden hun krachten om met deze gids de Limburgse economie van de vrije tijd te versterken." De lancering van de nieuwe Limburg Vakantiegids gaat gepaard met de introductie van de digitale Altijd Limburgcheque, een pakske Limburgs plezier om te geven en te krijgen.

De Limburg Vakantiegids 2018 heeft een oplage van 400.000 stuks en wordt vanaf 9 februari verspreid in Vlaanderen en Nederland. Het is de gids voor iedereen die in Limburg op vakantie wil komen, of een daguitstap naar de provincie wil maken. Hij bevat meer dan 300 inspirerende pagina's vol foto's, belevenissen, kindvriendelijke activiteiten, streekspecialiteiten, smakelijke tips, fiets- en wandelroutes, recepten en logeeradresjes. Nieuw dit jaar zijn de tien ambassadeurs die hun persoonlijke tips delen. Bovendien is er voor elke belevingszone een fietslus toegevoegd en geeft Gault&Millau de lekkerste tips voor kinderen.INFO
De Limburg Vakantiegids 2018 is gratis en wordt op vrijdagochtend 9 februari in alle grote stations in Vlaanderen verdeeld. Hij is op 10 februari verkrijgbaar in alle Vlaamse krantenwinkels en vanaf 12 februari in alle toeristische infokantoren, logies en attracties in Limburg.

Een gratis digitaal exemplaar van de Limburg Vakantiegids 2018 is nu beschikbaar: http://www.altijdwelkominlimburg.be/reading


Bekijk alle artikels uit Business