www.limburgnieuws.be - info@limburgnieuws.be

woensdag 16 januari 2019

Business: D-Lightz opent eerste showroom (3 december 2017)

In 2014 startte D-Lightz als éénmanszaak. Vandaag is het uitgegroeid tot een volwassen kmo met 15 werknemers en een omzet van meer dan 1.5 miljoen euro. Zaakvoerder Michaël Braeken koestert echter nog heel wat plannen: "Op 4 december openen we onze eerste showroom in Genk. Ik geloof dat we zowel particulieren, installateurs als architecten hierdoor een betere service bieden. Dit moet ons bovendien stuwen naar een nieuwe verdubbeling van onze omzet in 2018."

De eerste showroom van D-Lightz opent aan de Hasseltweg 220 in Genk. "We knapten de afgelopen weken een verouderd pand helemaal op. Als rasechte kmo, voerden we het grootste deel van het werk zelf uit. Noem het maar een originele teambuilding", lacht Michaël.

Het eindresultaat mag er nochtans zijn: 500 m2 aan winkelruimte, méér dan 1.000 verlichtingsproducten om te ontdekken én een gezellige zitruimte om klanten persoonlijk te adviseren.

INFO
D-Lightz produceert en installeert ledverlichting voor zowel high end particulieren, winkels, kantoorruimtes als industriële omgevingen. Met een uitgebreid en ervaren team van 15 medewerkers, zetels in Genk en Nederland (Heesch) én een gamma van meer dan 1.000 producten biedt het een antwoord op elk verlichtingsvraagstuk. In de showroom in Genk kan je je licht opsteken over alle ledoplossingen.

De showroom (Hasseltweg 220, Genk) opent op maandag 4 december de deuren voor het grote publiek. Je kan van maandag tot zaterdag binnenspringen van 10u tot 18u en zondag van 13u tot 18u.Bekijk alle artikels uit Business