zaterdag 22 september 2018

Business: Wijngigant opent deuren van nieuwbouw (1 september 2017)

Vandaag, 1 september, worden de nieuwe gebouwen van wijndistributeur Hasselt Millésime feestelijk geopend voor het publiek. Een nieuw kantoorgebouw, magazijn en 4 bedrijfsunits om te verhuren, werden afgewerkt en zijn klaar voor gebruik. "Met deze investering is Hasselt Millésime klaar voor de toekomst", zegt zaakvoerder Michel Fryns.

Hasselt Millésime is sinds enkele jaren gehuisvest in industriezone Ekkelgaarden in Hasselt. Algemeen directeur Michel Fryns investeerde meer dan 2 miljoen euro in de werkzaamheden. "We steken onze groeiplannen niet onder stoelen of banken. Deze investering was nodig om verder stappen te zetten, ook voor de professionalisering van Hasselt Millésime", verklaart Michel Fryns. "We zijn fier op het resultaat. Het mag absoluut gezien worden. We hopen natuurlijk dat onze klanten deze mening delen."

Het kantoorgebouw grenst aan het magazijn dat gebruikt wordt voor opslag van voorraden. Alle gebouwen hebben een zeer hoge afwerkingsgraad. Het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen HVC architecten, die voor het ontwerp zorgden, en aannemersbedrijf Mathieu Gijbels uit Opglabbeek.


Bekijk alle artikels uit Business