info@limburgnieuws.be

dinsdag 14 juli 2020

Bree: Bruidswinkel Le Chapeau Bree wordt opnieuw Couture Paule (13 augustus 2019)

De bruidsboetiek Le Chapeau Bree wordt opnieuw Couture Paule en heropent de deuren op vrijdag 16 augustus na modernisering van de winkel. Na meer dan een decennium verdwijnt Le Chapeau Bree van de gevel en krijgt de winkel terug haar oorspronkelijke naam van weleer. Couture Paule is een vertrouwde naam in de omgeving en daarom werd er bewust gekozen om deze naam nieuw leven in te blazen.

Back to the roots dus. Het vertrouwde team onder leiding van Els blijft behouden, enkel de look & feel van de winkel verandert alsook het aanbod van de bruidsmerken. Het interieur wordt opgefrist en getransformeerd naar een heel gezellige ruimte waar bruidjes ongedwongen hun droomjurk kunnen uitkiezen: op het gelijkvloers voert donker hout de boventoon en hangt er een warme, gemoedelijke sfeer, en op de eerste verdieping overheersen beige kleuren met hier en daar gouden toetsen, en baadt de riante etage in een oase van natuurlijk licht.

Qua aanbod vernieuwt de winkel het gamma bruidsmerken en richt het zich op Europese collecties waaronder de Belgische merken Marylise en Rembo Styling, het Nederlandse Ladybird, en de Spaanse merken White One en St Patrick. Met dit prachtige aanbod kunnen ze een heel breed publiek bereiken. In combinatie met hun excellente service en expertise is dit dus de gedroomde bruidswinkel voor bruidjes in regio Limburg en ver daarbuiten.

De laatste twaalf jaar droeg de voormalige bruidswinkel Couture Paule de naam Le Chapeau Bree, en nog steeds spreken de mensen van Bree en omstreken over Couture Paule. Met de geplande renovatiewerken in het vooruitzicht en het vernieuwde gamma bruidsmerken werd er daarom beslist om opnieuw voor Couture Paule te gaan.

"Couture Paule was een begrip, en daar willen we terug naartoe met de winkel", zegt Els. "We willen een vaste waarde in de regio zijn. We zijn ervan overtuigd dat de winkel nog groeipotentieel heeft. Bovendien hebben we een fantastisch en zeer gemotiveerd team om bruidjes een uitstekende service te geven, en hen de gedroomde bruidsjurk te bezorgen. Bij Couture Paule wordt voor iedere bruid de tijd genomen. We pinnen ons niet vast op één uur wat bij de meeste bruidswinkels het geval is. Bij ons duurt een pasafspraak soms drie uur, of zolang dat nodig is."

INFO

https://www.couturepaule.be/nl/501-2/
Stationswal 27 te 3960 Bree

Bekijk alle artikels uit Bree