woensdag 20 juni 2018

Bree: 34 jarige man uit Bree gearresteerd (16 januari 2018)

In de Vrijheidslaan heeft Politie CARMA zondagmiddag een 34-jarige bromfietser gearresteerd. De Bree├źnaar had drugs en gestolen spullen op zak.

Zondagmiddag werd de man door een patrouille opgemerkt omdat zijn bromfiets niet voorzien was van een kentekenplaat. Bovendien droeg hij grote spullen in zijn handen, wat het sturen bemoeilijkte. De man verliet op dat moment de oprit van een woning in de Kerkstraat. In de Vrijheidslaan werd de bromfietser door de politie aan de kant gehaald voor een controle.

De bromfietser beschikte niet over een geldig rijbewijs of verzekeringsbewijs. Hij kon ook geen identificatiebewijs of boorddocumenten voorleggen. De jerrycans, vislijn en geluidsbox die hij bij zich droeg, bleek hij net gestolen te hebben uit een tuin in de Kerkstraat. De man had ook een kleine hoeveelheid amfetamines en een precisieweegschaal op zak. De politie nam alle goederen in beslag en liet de bromfiets takelen.

De dertiger werd gearresteerd en overgebracht naar het politiecommissariaat. Tijdens de huiszoeking werd nog meer drugs gevonden. De man verscheen maandag voor de onderzoeksrechter in Tongeren en werd aangehouden.

Bekijk alle artikels uit Bree