info@limburgnieuws.be -

dinsdag 11 augustus 2020

Bilzen: Huizenjagers in Haspengouw (8 april 2019)

In de laatste week van Huizenjagers - van maandag 8 t.e.m. donderdag 11 april - zitten de Huizenjagers in Haspengouw, de fruitstreek bij uitstek. Van boerderijen in het groen tot gezellige steden zoals Sint-Truiden, Tongeren of Tienen, de makelaars houden alle opties open. Maar wie gaat er met de beker lopen? De makelaars deze week zijn Shana, Raoul en Heidi.

Aflevering 1
maandag 8 april
Jens en Mike vergelijken zichzelf graag met Nicole en Hugo, omdat ze echt altijd samen zijn. Binnenkort gaat het jonge koppel trouwen, dus zoeken ze een eigen stekje in de regio Hasselt/Sint Truiden. Ze willen graag een open keuken, een bureau, minstens twee slaapkamers, een garage en een leuke tuin voor de hond. Maar wat echt belangrijk is, is dat de woning niet ouder is dan tien jaar én instapklaar is voor 300.000 euro.

Aflevering 2
dinsdag 9 april
Dit nieuw samengesteld gezin bestaat uit twee politie-inspecteurs Tommy en Sofie en hun drie jonge meisjes. Ze zoeken een grote villa in de buurt van Hasselt met vier slaapkamers en twee badkamers. De tuin moet niet reusachtig zijn, maar plaats voor een trampoline en de honden zijn een must. Zij hebben een mooi budget van 450.000 euro.

Aflevering 3
woensdag 10 april
Marleen is Limburgse en volgde haar man naar de Westhoek. Nu wil ze echter heel graag terug naar haar roots. Daarom zoeken ze een hoeve in Alken met een loods waar ze met hun twee kinderen en de hulpbehoevende mama van Marleen kunnen gaan wonen voor 700.000 euro. Het is vooral erg belangrijk dat er één slaapkamer en badkamer op het gelijkvloers ligt. Grote verbouwingswerken zijn een no-go, aar het moeilijkste is misschien wel dat er minstens 3 hectare grond moet zijn: ook de 5 honden, 4 katten, 8 paarden, 2 ezels en de ganzen en de kippen hebben een plekje nodig. Het huis moet echt een schot in de roos zijn, want anders verhuizen ze niet.

Aflevering 4
donderdag 11 april
Andrea en Frederik zoeken een eerste eigen stekje voor 350.000 euro. In de regio Bilzen/Lanaken willen ze een landelijk gelegen hoeve met drie slaapkamers, 2 badkamers en een grote tuin voor dieren. Maar Frederik is ook personal trainer en omdat hij lessen aan huis wil geven, vragen ze ook nog een grote ruimte voor een fitness.

INFO
Huizenjagers
Op zoek naar het ideale gebouw in Haspengouw
Telkens van maandag tot en met donderdag om 19.45 op VIERBekijk alle artikels uit Bilzen