Nieuws uit Limburg Limburgnieuws.be

woensdag 19 december 2018

Bilzen: Luc Appermont te gast bij Steven Van Herreweghe (8 maart 2018)

Donderdag 8 maart is het de laatste aflevering van Van algemeen nut. Steven Van Herreweghe kreeg meer dan 70 gasten over de vloer en ploegde door meer dan 82.000 uur archiefmateriaal. Donderdag ontvangt hij onder meer Luc Appermont. Een persoonlijke vriend en de ideale gast om het eerste seizoen af te sluiten, en de kijkers al warm te maken voor een tweede seizoen van Van algemeen nut.

In de laatste aflevering van Van algemeen nut ontvangt Steven Van Herreweghe een icoon van de Vlaamse televisie. Luc Appermont presenteerde talloze programma's voor de openbare en commerciële omroep en hij is de man van Bart Kaëll. Steven is zeer blij met zijn komst: "Ik ben zeer vereerd want we sluiten in schoonheid af. Luc is een persoonlijke vriend van mij, die over iets heel persoonlijks komt vertellen. Heel straf hoe hij met kwetsbaarheid en vooral veel humor terugblikt op zijn tv-passages met Bart voor de outing."

Luc Appermont is al sinds 1979 samen met Bart Kaëll. Maar voor het grote publiek zijn ze dat pas sinds 2010. De relatie was misschien geen geheim voor hun goede vrienden en familie, maar voor het grote publiek was het dat wel. Bart en Luc waren vaak te zien in hetzelfde programma. Bart als gast en Luc als presentator. Steven heeft al die fragmenten in het archief uitgezocht en herbekeken en heeft iets merkwaardigs ontdekt.

INFO
Van algemeen nut: donderdag 8 maart om 20.35 uur op Eén.


Bekijk alle artikels uit Bilzen