vrijdag 21 september 2018

Beringen: Halfoogstfeesten in Beverlo (4 augustus 2017)

In Beverlo is er op 12 en 13 augustus het gratis evenement de Halfoogstfeesten. De festiviteiten openen op zaterdag 12 augustus om 17 uur met een kermis en avondmarkt. De muzikale optredens van Wallfish, en de Tour of Duty Band brengen je in de juiste sfeer. Omstreeks 23 uur sluit Outback af met een portie stevige rock.

Wie er zondag 13 augustus vroeg bij is, kan een slag slaan op de grootste rommel- en antiekmarkt uit de streek. Ben je eerder fan van oude mechaniek, nostalgie, blinkende chroom en ronkende motoren? Dan moet je een kijkje nemen op het oldtimertreffen. Vanaf 14.30 uur zijn deze prachtige wagens te bewonderen in het centrum.

Om 13.30 uur trakteert het harmonieorkest Neanias uit Beverlo de aanwezigen op een meeslepend concert. Daarna is coverband R.U. Sirius aan de beurt.

In de vooravond is er het optreden van Star Flavour en Green Onions. Om 23.15 uur wordt dit optreden even onderbroken voor het traditionele vuurwerk.


INFO
De Halfoogstfeesten zijn een organisatie van stad Beringen, vzw toerisme Beringen, harmonieorkest Neanias en cyclobal Het Zwarte Goud.

Bekijk alle artikels uit Beringen