Mail je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

zondag 22 september 2019

As: Gemeente As verkoopt voormalige pastorij (25 januari 2016)

De gemeenteraad besliste om de voormalige pastorij, gelegen te As, Kerkpad 3 met omliggende grond te verkopen. De verkoop zal door tussenkomst van Covast, het online-verkoopplatform voor verkoop van vastgoed van overheden plaatsvinden. Het gebouw met achterliggende tuintje en voorliggende parking heeft een oppervlakte van 09 a 99 ca. Het is erg gunstig gelegen, goed onderhouden en uitermate geschikt voor diverse bestemmingen; uitbaten van een bed & breakfast, horecazaak of andere handelsactiviteiten vallen binnen de mogelijkheden, maar je kan er natuurlijk ook een mooie gezinswoning van maken.

Een pluspunt is ook de ruime parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving.

Pastorijwoning omvattende:

Kelderverdieping (62,70 m²)
Gelijkvloers (153,19 m²) : inkomhal, traphal, 2 zitkamers, 2 eetkamers, keuken, toilet & berging.
Eerste verdieping (118,75 m²): Nachthal, 3 slaapkamers & badkamer
Zolder (93,75 m²)
Garage (29,05 m²)

Bij interesse, kan elke kandidaat-koper een bod uitbrengen op dit pand en omliggende grond. Dit kan enkel via de tussenkomst van een erkende vastgoedmakelaar. Een lijst van erkende vastgoedmakelaars, meer informatie en foto’s over dit prachtige gebouw vind je op http://www.covast.be

Startprijs werd gezet op 340 000 euro. De eerste online biedingsfase loopt nog tot en met 29 januari 2016. Na deze periode zal er een tweede offline biedingsfase volgen.

Bekijk alle artikels uit As