info@limburgnieuws.be -

zaterdag 15 augustus 2020

Alken: Digital agency yappa groeit en viert (31 oktober 2017)

Al 15 jaar bedenkt, bouwt en boost yappa zijn weg naar de top. Van de eerste medewerker in de living van het ouderlijke huis tot de 19de werknemer vijftien jaar later in het kantoor in Alken. Ondertussen is de zoektocht naar een nieuwe locatie volop aan de gang, want yappa groeit, het team groeit, de klanten groeien en het aantal projecten blijft maar groeien. Zoveel groei in één zin en in 15 jaar yappa, dat moest gevierd worden.

Op vrijdag 27 oktober werd Hangar 27 in Brustem volledig omgetoverd tot een heuse yapparty. Samen met 200 klanten, partners, vrienden en sympathisanten werd er teruggeblikt, maar vooral ook vooruitgekeken.

In 2017 groeide yappa van 14 naar 19 werknemers en steeg de omzet met 45%. De wil om te groeien is er altijd geweest. "Vroeger verliep onze groei steeds organisch. We hebben onze groeiambities extra aangescherpt voor de komende jaren. We kiezen nu bewust voor groei en steken daarom continu een tandje bij," zegt CEO en opper-yappanees Yoeri Severy.

Concreet betekenen deze groeiambities een verdubbeling van het aantal medewerkers en een verdriedubbeling van de omzet tegen 2021. Bij yappa zijn ze er alvast van overtuigd dat geen digitale uitdaging te groot of ambitieus idee te zot is voor hun team.


INFO
https://www.yappa.be/


Bekijk alle artikels uit Alken